Aku buat blog sekadar suka-suka.. dari suka-suka, aku buat tempat untuk aku luahkan perasaan yang mana aku tak boleh nak luah kat siapa-siapa.. jadi macam-macam yang aku luahkan.. kalau ada terasa dengan kata-kata aku.. aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf.. tapi aku berhak meluahkan apa yang aku rasa jadi korang tak boleh nak judge aku.. ;)

Monday, May 31, 2010

malam yang bahagia buat aku....

heheheh.... malam sabtu tuh aku kuar ngan pakwe aku lepas 2 kali delay tak jadi kuar.. huhuh... sian die, abiz je tournament hoki, pegi jemput aku kat puncak perdana.... ktorang jalan2, round2 (bak kata orng swk) habis kan masa bersama.. lepas tuh die ckap.. die outstation selama 6 hari..
:(( gi taiping lak... sedih tau... patut la nak sangat jumpa aku.. kalo tak.. haram la.. huhuhu.. hahah.. ngutuk die lak.. hehheh.. dalam kol 9 lebih malam macam tuh die anta aku balik.. cpat nya masa berlalu.. sebelum tuh aku temankan die gi dobi, amik baju yang die hantar hari tuh.. lepas tuh lepak2.. balik... sebelum balik die suh aku tapau kfc.. aku pe gi.. tibai je la.. orng nak blnja.. tapi tak best la, tak dapat makan2 ngan die.. die harus balik sebab esok nye nak gerak gi taiping... sedih...:(( mmg sedih.. smpai skrang die tak msj aku.. :(( ... macam mana la nak SETIA kalo macam ni lah gaya nya die layan aku... hahahahahahahahahahahah.... ;p

1 apa cer!!:

kue pelita said...

keindahan hnye seketika..derita sering menerpa...

malam yang bahagia buat aku....

heheheh.... malam sabtu tuh aku kuar ngan pakwe aku lepas 2 kali delay tak jadi kuar.. huhuh... sian die, abiz je tournament hoki, pegi jemput aku kat puncak perdana.... ktorang jalan2, round2 (bak kata orng swk) habis kan masa bersama.. lepas tuh die ckap.. die outstation selama 6 hari..
:(( gi taiping lak... sedih tau... patut la nak sangat jumpa aku.. kalo tak.. haram la.. huhuhu.. hahah.. ngutuk die lak.. hehheh.. dalam kol 9 lebih malam macam tuh die anta aku balik.. cpat nya masa berlalu.. sebelum tuh aku temankan die gi dobi, amik baju yang die hantar hari tuh.. lepas tuh lepak2.. balik... sebelum balik die suh aku tapau kfc.. aku pe gi.. tibai je la.. orng nak blnja.. tapi tak best la, tak dapat makan2 ngan die.. die harus balik sebab esok nye nak gerak gi taiping... sedih...:(( mmg sedih.. smpai skrang die tak msj aku.. :(( ... macam mana la nak SETIA kalo macam ni lah gaya nya die layan aku... hahahahahahahahahahahah.... ;p