Aku buat blog sekadar suka-suka.. dari suka-suka, aku buat tempat untuk aku luahkan perasaan yang mana aku tak boleh nak luah kat siapa-siapa.. jadi macam-macam yang aku luahkan.. kalau ada terasa dengan kata-kata aku.. aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf.. tapi aku berhak meluahkan apa yang aku rasa jadi korang tak boleh nak judge aku.. ;)

Tuesday, May 18, 2010

another photoshop editing


hurm.. ini yang ku buat malam semalam.. huna selection tools, lasso tool and entah.. tak ingat.. tgk la hasil nya even tak la sharp sgt.. heheheh... ;p




before





after

1 apa cer!!:

awa said...

aku blom blaja lagi neh!!!ceh..ahahah

another photoshop editing


hurm.. ini yang ku buat malam semalam.. huna selection tools, lasso tool and entah.. tak ingat.. tgk la hasil nya even tak la sharp sgt.. heheheh... ;p




before





after