Aku buat blog sekadar suka-suka.. dari suka-suka, aku buat tempat untuk aku luahkan perasaan yang mana aku tak boleh nak luah kat siapa-siapa.. jadi macam-macam yang aku luahkan.. kalau ada terasa dengan kata-kata aku.. aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf.. tapi aku berhak meluahkan apa yang aku rasa jadi korang tak boleh nak judge aku.. ;)

Wednesday, September 17, 2008

Presentation..presentation..presentation...

Argggggghhhhhhhhhhhhhhhh.. aku benci tul ngan perkataan tuh.. asyik2 present. skit2 present.. ni nak kene present, tu nak kene present... mentang2 ni final sem aku.. sume keje kene present.. ish.. boring n tension ... present..present n present.. aku tak suka present.. aku leh buat wat keje n slide untuk present tapi aku tak bleh nak present.. setiap kali aku nak present mesti aku mengalami ketandusan idea nak berckap.. apa kene ngan aku nih.. idea dah ade lam otak tapi aku tak bleh nak convey bagi kuar ke mulut.. ishkk.. ni masalah nye nih.. lam otak cakap len.. bile kuar kat mulut lak len.. otak n mulut aku ni tak bkerjasama tul.. adoi.. nak wat cmne ni.. aku tau presentation tu penting, tapi aku ni yang bermasalah.. hmm.. dah la, sume report nak kene hantar lepas raya.. present pun skali after raya.. adoh2.. senarai presentation final project ku..

  • IMD 351 - grouping project - 7 flagships of MSC - grup aku nye tajuk SMARTS SCHOOL
  • IMD 352- grouping project- Managemnt of info agencies- SWOT analysis
  • IMD 353- grouping project- Proposal Records Center - multimedia presentation
  • IMD 354- grouping project- Info services in lib- multimedia presentation
  • ETR 300- grouping project- Business plan proposal
Ya Allah Ya Tuhan ku.. aku memohon kepadaMU.. permudahkan lah segala urusan ku..
Aaaminnnnnn....

2 apa cer!!:

Hangz said...

Sama la...tension bah bab2 present tok.marek ku present library planning teruk nar rasa nyawa.present baca slide jak.sikda explaination...hehe

Aima.. said...

huhuh.. ko nang.. kui3.. pi present nang aku bencik wlaupun nya penting tiem interview keja lak.. huhu.. sik dpat ku bayangkan..

Presentation..presentation..presentation...

Argggggghhhhhhhhhhhhhhhh.. aku benci tul ngan perkataan tuh.. asyik2 present. skit2 present.. ni nak kene present, tu nak kene present... mentang2 ni final sem aku.. sume keje kene present.. ish.. boring n tension ... present..present n present.. aku tak suka present.. aku leh buat wat keje n slide untuk present tapi aku tak bleh nak present.. setiap kali aku nak present mesti aku mengalami ketandusan idea nak berckap.. apa kene ngan aku nih.. idea dah ade lam otak tapi aku tak bleh nak convey bagi kuar ke mulut.. ishkk.. ni masalah nye nih.. lam otak cakap len.. bile kuar kat mulut lak len.. otak n mulut aku ni tak bkerjasama tul.. adoi.. nak wat cmne ni.. aku tau presentation tu penting, tapi aku ni yang bermasalah.. hmm.. dah la, sume report nak kene hantar lepas raya.. present pun skali after raya.. adoh2.. senarai presentation final project ku..

  • IMD 351 - grouping project - 7 flagships of MSC - grup aku nye tajuk SMARTS SCHOOL
  • IMD 352- grouping project- Managemnt of info agencies- SWOT analysis
  • IMD 353- grouping project- Proposal Records Center - multimedia presentation
  • IMD 354- grouping project- Info services in lib- multimedia presentation
  • ETR 300- grouping project- Business plan proposal
Ya Allah Ya Tuhan ku.. aku memohon kepadaMU.. permudahkan lah segala urusan ku..
Aaaminnnnnn....