Aku buat blog sekadar suka-suka.. dari suka-suka, aku buat tempat untuk aku luahkan perasaan yang mana aku tak boleh nak luah kat siapa-siapa.. jadi macam-macam yang aku luahkan.. kalau ada terasa dengan kata-kata aku.. aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf.. tapi aku berhak meluahkan apa yang aku rasa jadi korang tak boleh nak judge aku.. ;)

Thursday, September 18, 2008

aku makin tension

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................... berserabut kepala otak aku ni dok pikir pasal die.. plz la jgan buat aku macam ni.. pening kepala aku.. to him.. plz stop it...... i can't stand it anymore..

2 apa cer!!:

Hangz said...

Tension sebenarnya...bukan tention. ilek la...let it go by the wind fly over...hehe.apa ndak ka maksud ya

Aima.. said...
This comment has been removed by the author.

aku makin tension

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................... berserabut kepala otak aku ni dok pikir pasal die.. plz la jgan buat aku macam ni.. pening kepala aku.. to him.. plz stop it...... i can't stand it anymore..