Aku buat blog sekadar suka-suka.. dari suka-suka, aku buat tempat untuk aku luahkan perasaan yang mana aku tak boleh nak luah kat siapa-siapa.. jadi macam-macam yang aku luahkan.. kalau ada terasa dengan kata-kata aku.. aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf.. tapi aku berhak meluahkan apa yang aku rasa jadi korang tak boleh nak judge aku.. ;)

Saturday, November 10, 2012

20 Sebab Perempuan Bencikan Lelaki

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera


Hai semua.  hheheh., hari ni aku nak kongsikan 20 sebab mengapa perempuan bencikan lelaki.. aku dapat ni pun dari kawan aku.. huhuhu. ... tak tahu betul ke tak.. bagi aku seorang prempuan, ada yang betul nye ada yang tak betul nye.. huhuh.. mungkin ni survey dari orang perempuan kot.. bagi yang lelaki, jangan cepat melenting.. usaha perbaiki diri.. bukan lelaki je.. aku pun kaum perempuan patut jugak perbaiki diri.. hehehe.. jum kita sama-sama baca sebab mengapa perempuan bencikan lelaki.. huhuhu.. 
 
pic sources-Google

20 Sebab Perempuan Bencikan Lelaki

1.Meninggikan Suara

2.Main kayu tiga

3.Suka 'cuci mata'

4.Mengongkong

5.Ego


6.Menipu

7.Perasan

8.Mementingkan diri sendiri

9.Kurang memberikan perhatian

10.Cemburu buta

11.Mata duitan

12.Komited terhadap kerjaya

13.Panas baran

14.Kaki merokok

15.Pengotor
16.Gelojoh

17.Pentingkan kawan-kawan

18.Tidak tahu menghargai

19.Putar belit

20.Suka kontrol macho dan tak reti bekerja

p/s: kepada kaum lelaki, perbaiki diri , dan kepada kaum perempuan, tiada yang sempurna di dunia ini.. huhuh.. no offense..

2 apa cer!!:

Michileyna said...

tmbh 1 gik, ketiak berbau

Siti Norzaima said...

hahahaah.. macam ku tau ja siapa yang di maksudkan.. hahahaha...

20 Sebab Perempuan Bencikan Lelaki

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera


Hai semua.  hheheh., hari ni aku nak kongsikan 20 sebab mengapa perempuan bencikan lelaki.. aku dapat ni pun dari kawan aku.. huhuhu. ... tak tahu betul ke tak.. bagi aku seorang prempuan, ada yang betul nye ada yang tak betul nye.. huhuh.. mungkin ni survey dari orang perempuan kot.. bagi yang lelaki, jangan cepat melenting.. usaha perbaiki diri.. bukan lelaki je.. aku pun kaum perempuan patut jugak perbaiki diri.. hehehe.. jum kita sama-sama baca sebab mengapa perempuan bencikan lelaki.. huhuhu.. 
 
pic sources-Google

20 Sebab Perempuan Bencikan Lelaki

1.Meninggikan Suara

2.Main kayu tiga

3.Suka 'cuci mata'

4.Mengongkong

5.Ego


6.Menipu

7.Perasan

8.Mementingkan diri sendiri

9.Kurang memberikan perhatian

10.Cemburu buta

11.Mata duitan

12.Komited terhadap kerjaya

13.Panas baran

14.Kaki merokok

15.Pengotor
16.Gelojoh

17.Pentingkan kawan-kawan

18.Tidak tahu menghargai

19.Putar belit

20.Suka kontrol macho dan tak reti bekerja

p/s: kepada kaum lelaki, perbaiki diri , dan kepada kaum perempuan, tiada yang sempurna di dunia ini.. huhuh.. no offense..