Aku buat blog sekadar suka-suka.. dari suka-suka, aku buat tempat untuk aku luahkan perasaan yang mana aku tak boleh nak luah kat siapa-siapa.. jadi macam-macam yang aku luahkan.. kalau ada terasa dengan kata-kata aku.. aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf.. tapi aku berhak meluahkan apa yang aku rasa jadi korang tak boleh nak judge aku.. ;)

Wednesday, June 9, 2010

Aku ni jujur atau tidak???

mesti korang heran ngan tajuk aku tuh.. huhuhu.. aku bukan lah sejahat2 yang korang pikirkan.. yang aku mahu maksudkan di sini adalah tentang jujur dalam perhubungan, persahabatan dan percintaan.. ahahahah... chewah.. ok lah aku kecik kan skop aku tuh.. aku nak cite pasal jujur dalam percintaan je.. aku tak tahu sama ada aku jujur atau tidak, tapi apa yang aku rasakan sekarang adalah kosong.. aku ada pakwe, tapi masalah nye, pakwe aku tuh slalu takde masa untuk aku, msj n call aku pun kdang2.. kalo die rasa die perlukan aku, die msj la.. aku tak nak salah kan die kerana komitment dia terhadap kerjanya terlalu tinggi, yang menjadi masalah nye sekarang, aku yang menanggung rindu yang teramat sangat. nak di pendekkan cerita, aku curang ngan die.. makna curang tuh, aku msj ngan orng lain.. tapi tak melibatkan perasaan, yelah, baru nak kenal2, mungkin sekarang perasaan tu takde lagi, tapi aku takut, pada masa akan datang, perasaan tu timbul gara2 aku selalu ditinggalkan pakwe aku... apa aku nak buat.. di sini la tahap kejujuran aku terbukti samada aku ni jujur atau tak..apa korang fikir?? jujur ke tak aku nih?? blurr??? hahahah.. aku mmg suka memblurkan korang.. takpe la.. paham2 je la ye.. hurm.. apa aku nak buat nih?? aku dalam dilema.. sekarang aku masih sayang lagi ngan pakwe aku tuh, tapi tak tahu la pada masa akan datang...

2 apa cer!!:

kue pelita said...

ak xrase ko curang..ko xbersalah...kite dberi peluang utk pilih sesorang yg terbek tok kite...so kenalah kwn rmai2 kan..skrng la masa kite nk nilai perangai seseorang kan...tol x..so bkawan utk pilih yg terbek

Aima.. said...

betul tuh.. tapi aku takut orng lain akan salah paham.. uuhhuhu..

Aku ni jujur atau tidak???

mesti korang heran ngan tajuk aku tuh.. huhuhu.. aku bukan lah sejahat2 yang korang pikirkan.. yang aku mahu maksudkan di sini adalah tentang jujur dalam perhubungan, persahabatan dan percintaan.. ahahahah... chewah.. ok lah aku kecik kan skop aku tuh.. aku nak cite pasal jujur dalam percintaan je.. aku tak tahu sama ada aku jujur atau tidak, tapi apa yang aku rasakan sekarang adalah kosong.. aku ada pakwe, tapi masalah nye, pakwe aku tuh slalu takde masa untuk aku, msj n call aku pun kdang2.. kalo die rasa die perlukan aku, die msj la.. aku tak nak salah kan die kerana komitment dia terhadap kerjanya terlalu tinggi, yang menjadi masalah nye sekarang, aku yang menanggung rindu yang teramat sangat. nak di pendekkan cerita, aku curang ngan die.. makna curang tuh, aku msj ngan orng lain.. tapi tak melibatkan perasaan, yelah, baru nak kenal2, mungkin sekarang perasaan tu takde lagi, tapi aku takut, pada masa akan datang, perasaan tu timbul gara2 aku selalu ditinggalkan pakwe aku... apa aku nak buat.. di sini la tahap kejujuran aku terbukti samada aku ni jujur atau tak..apa korang fikir?? jujur ke tak aku nih?? blurr??? hahahah.. aku mmg suka memblurkan korang.. takpe la.. paham2 je la ye.. hurm.. apa aku nak buat nih?? aku dalam dilema.. sekarang aku masih sayang lagi ngan pakwe aku tuh, tapi tak tahu la pada masa akan datang...