Aku buat blog sekadar suka-suka.. dari suka-suka, aku buat tempat untuk aku luahkan perasaan yang mana aku tak boleh nak luah kat siapa-siapa.. jadi macam-macam yang aku luahkan.. kalau ada terasa dengan kata-kata aku.. aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf.. tapi aku berhak meluahkan apa yang aku rasa jadi korang tak boleh nak judge aku.. ;)

Friday, January 14, 2011

11/1/2011


mesti korang tertanya ngan apa makna no a.k.a tarikh kat tajuk aku tuh... so aku nak bagi tahu bahawa tarikh tu...tarikh bersejarah dalam keluarga kami.. kerana lahirnya seorang lagi penyambung zuriat kepada abangku dan kakak iparku... Muhammad Shahrizal Hakimi nama diberi.. huhu.. kami sekeluarga di Sarawak belum berkesempatan lagi nak berjumpa ngan baby baru lahir nih... heheheh...

hehehe.. ni lah die.. cute tak??? mestila cute kan??






4 apa cer!!:

RAYHANAH said...

ko bia betul 11/11/2011.. belum lahir lagi tu weih..

Aima.. said...

hahahaahahahah.. salh taippppppppppp dow.. hahahahahhahaah... shoul be 11.1.2011

M.a.s.u.r.i said...

oooiiii...anak kitak ka...???? wawawa...kiut eyyy

kuepelita said...

sama ngn i la..besday i 11.1.87...hihiiiovenes

11/1/2011


mesti korang tertanya ngan apa makna no a.k.a tarikh kat tajuk aku tuh... so aku nak bagi tahu bahawa tarikh tu...tarikh bersejarah dalam keluarga kami.. kerana lahirnya seorang lagi penyambung zuriat kepada abangku dan kakak iparku... Muhammad Shahrizal Hakimi nama diberi.. huhu.. kami sekeluarga di Sarawak belum berkesempatan lagi nak berjumpa ngan baby baru lahir nih... heheheh...

hehehe.. ni lah die.. cute tak??? mestila cute kan??