Aku buat blog sekadar suka-suka.. dari suka-suka, aku buat tempat untuk aku luahkan perasaan yang mana aku tak boleh nak luah kat siapa-siapa.. jadi macam-macam yang aku luahkan.. kalau ada terasa dengan kata-kata aku.. aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf.. tapi aku berhak meluahkan apa yang aku rasa jadi korang tak boleh nak judge aku.. ;)

Tuesday, February 17, 2009

Aku escape kelas CITU

Haahahahha.. first aku escape kelas CITU semenjak blaja kat Kampus UITM Puncak Perdana ni.. hahahhaha.. mmg di rancang pun.. heheheh.. bukan ape.. aku tk sedap badan lah hari ini.. demam di tambah flu lagi adoh.. mmg sinonim betul la penyakit ni ngan aku.. mula2 flu, lepas tu demam diakhiri dgn batuk yang berpanjangan.. aku kan pe escape, aku gi klinik uitm tadi, huhuh.. ok gak la service yang diorang bagi.. layanan yang baik dari staff klinik.. tenang sikit jiwa aku yang tgh sakit ni.. bile MA check blood pressure aku tadi.. mak oi.. tahap MHg aku tinggi lebih dari border.. tinggi skit jer.. MA tu suh aku wat medical check lagi skali lepas ni.. so i have to go to klinik lagi la nampak nya.. hmm.. die nak tgk sama ada aku nyer tahap MHg aku masih tinggi atau tak.. tapi tadi die ckap ok jer.. die nak pastikan je aku ni ... arghhhhhhhhhh jangan la ade apa2 yang berlaku kat aku... Ya Allah Ya Tuhan ku, Kau peliharalah aku dari sebarang penyakt yang memudaratkan. Aminnnnnn

5 apa cer!!:

Awis Hj Abu said...

Sakit ka sengaja escape kelas?! Muka sik leh cayak...haha

Aima.. said...

sakit bna2 la deng... ya kmk sik dapat nak dinner ngan ktk deng.. adeh.. =))=)) hahahahha

manjegurlz said...

huhuhu..akak..thanks lawat blog..hihihi..tu cite lame dh..xingat sgt pn dah..huhuhu..

nway..mcm ne kt puncak pdana?? best x???akak amik course pe??
xsbr la nk g sane..nk balik umah..huhuhu..lectrer2 kt sane ok x??takot gak la nk smbung dgree nti..doa2 la kiteorg part6 skang dpt smbung degree eyh..:p

Ridh-One said...

salam kembali. saya rasa seperti pernah melihat wajah anda aima tapi saya kurang pasti di mana. saya menulis sekadar untuk kepuasan dan gembira untuk dikongsi dengan pembaca.

saya dari post-diploma dan sekarang dalam semester keempat. terima kasih sudi menjengah blog saya yang tak seberapa ini. selamat membaca dan semoga terhibur. Jaga diri baik-baik.

p/s: kalau terserempak tu, tegur-tegurlah ya... =)

Denna the Loner said...

E'e! Hahaha... Jom kita link mengelink... :)

Aku escape kelas CITU

Haahahahha.. first aku escape kelas CITU semenjak blaja kat Kampus UITM Puncak Perdana ni.. hahahhaha.. mmg di rancang pun.. heheheh.. bukan ape.. aku tk sedap badan lah hari ini.. demam di tambah flu lagi adoh.. mmg sinonim betul la penyakit ni ngan aku.. mula2 flu, lepas tu demam diakhiri dgn batuk yang berpanjangan.. aku kan pe escape, aku gi klinik uitm tadi, huhuh.. ok gak la service yang diorang bagi.. layanan yang baik dari staff klinik.. tenang sikit jiwa aku yang tgh sakit ni.. bile MA check blood pressure aku tadi.. mak oi.. tahap MHg aku tinggi lebih dari border.. tinggi skit jer.. MA tu suh aku wat medical check lagi skali lepas ni.. so i have to go to klinik lagi la nampak nya.. hmm.. die nak tgk sama ada aku nyer tahap MHg aku masih tinggi atau tak.. tapi tadi die ckap ok jer.. die nak pastikan je aku ni ... arghhhhhhhhhh jangan la ade apa2 yang berlaku kat aku... Ya Allah Ya Tuhan ku, Kau peliharalah aku dari sebarang penyakt yang memudaratkan. Aminnnnnn