Aku buat blog sekadar suka-suka.. dari suka-suka, aku buat tempat untuk aku luahkan perasaan yang mana aku tak boleh nak luah kat siapa-siapa.. jadi macam-macam yang aku luahkan.. kalau ada terasa dengan kata-kata aku.. aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf.. tapi aku berhak meluahkan apa yang aku rasa jadi korang tak boleh nak judge aku.. ;)

Monday, November 17, 2008

Tasik Desa Ilmu Samarahan Saksi Cinta Tak Kesampaian...-Aku Rreject Dia.. Bhgn 1

aduh.. it happen for the past 5 month. Mase tu aku masih menjalani kursus 3P dan cuti semester. aku bukan nyer concentrate pun ngan kursus tu, masa aku bnyak terbuang ngan melayari internet, chatting kat room. ape tidaknya, dah la internet laju, free lak tu, benda dah ada depan mata so, apa lagi aku gune jer la. heheheh.. tapi aku masih jugak cope dgn benda yang aku kursus tu. berbalik pasal tajuk kat atas tu, rasa lucu pulak bile terkenang, menyesal pun ada jugak.. kenapala aku sanggup me'reject' die. die dah cukup bagus terima aku seadanya tapi mungkin pemikiran aku dan aku rasa terkejut masa tu, membuat kan aku tidak berfikir secara rasional dan terus... hmm.. tahu2 je la.. citer nye macam ni, aku berkenalan ngan die melalui ruang medium perantaraan maya, iaitu chatting room la.. hehehe.. as usual, die dulu la yang pm aku, aku layan je la, dia ok je, tak cakap yang bukan2, kita orng saling tukar maklumat peribadi walaupun aku tahu benda tu semua adalah adalah rahsia dan tak boleh di bagi ikut suka hati, tapi memandangkan die ihklas berkawan ngan aku, ape la salah aku bagi kan. perbualan kami tidak terhad hanya di ruangan chatting, die memberikan no telefon nya kepadaku, mula2 takut gak nak SMS di nih, tapi last2 aku beranikan diri n aku perkenal kan diriku dalam SMS tu, tak lame lepas aku SMS tu, sampai 1 msj, hehe dari die.. kih3... ape lagi saling berbalas2 SMS la lepas tu, n bukan itu saje, die siap call aku lagi, debar2 pulak perasaan aku masa tu.. ape tidak nye, aku mana la pernah jawab call dari orang yang aku tak kenal, lebih2 gi kalo kaum lelaki.. huhuh.. nak reject call tu tak leh gak, kejam sangat tu.. last2 aku jawab.. huhu.. .... to be continued... heheh.... ngantok... (^.~)

3 apa cer!!:

yarn said...

sambung gik!!!

Aima.. said...

hahahah... tggu sambungan nya akan datang.. gik gago nak balit tok.. heheheheheh

yarn said...

adohh..adohhh...
jgn d 'pospon' lmk ilak stoli tuk...

Tasik Desa Ilmu Samarahan Saksi Cinta Tak Kesampaian...-Aku Rreject Dia.. Bhgn 1

aduh.. it happen for the past 5 month. Mase tu aku masih menjalani kursus 3P dan cuti semester. aku bukan nyer concentrate pun ngan kursus tu, masa aku bnyak terbuang ngan melayari internet, chatting kat room. ape tidaknya, dah la internet laju, free lak tu, benda dah ada depan mata so, apa lagi aku gune jer la. heheheh.. tapi aku masih jugak cope dgn benda yang aku kursus tu. berbalik pasal tajuk kat atas tu, rasa lucu pulak bile terkenang, menyesal pun ada jugak.. kenapala aku sanggup me'reject' die. die dah cukup bagus terima aku seadanya tapi mungkin pemikiran aku dan aku rasa terkejut masa tu, membuat kan aku tidak berfikir secara rasional dan terus... hmm.. tahu2 je la.. citer nye macam ni, aku berkenalan ngan die melalui ruang medium perantaraan maya, iaitu chatting room la.. hehehe.. as usual, die dulu la yang pm aku, aku layan je la, dia ok je, tak cakap yang bukan2, kita orng saling tukar maklumat peribadi walaupun aku tahu benda tu semua adalah adalah rahsia dan tak boleh di bagi ikut suka hati, tapi memandangkan die ihklas berkawan ngan aku, ape la salah aku bagi kan. perbualan kami tidak terhad hanya di ruangan chatting, die memberikan no telefon nya kepadaku, mula2 takut gak nak SMS di nih, tapi last2 aku beranikan diri n aku perkenal kan diriku dalam SMS tu, tak lame lepas aku SMS tu, sampai 1 msj, hehe dari die.. kih3... ape lagi saling berbalas2 SMS la lepas tu, n bukan itu saje, die siap call aku lagi, debar2 pulak perasaan aku masa tu.. ape tidak nye, aku mana la pernah jawab call dari orang yang aku tak kenal, lebih2 gi kalo kaum lelaki.. huhuh.. nak reject call tu tak leh gak, kejam sangat tu.. last2 aku jawab.. huhu.. .... to be continued... heheh.... ngantok... (^.~)